Servicevoorwaarden

• :dollar:De borg van EUR 1250,- kan contant worden betaald. Dit bedrag wordt 21 werkdagen bewaard, omdat het deze tijd duurt voordat de verkeersboetes op het verkeerssysteem van de VAE worden weergegeven.• :uitroep:U heeft een limiet van 250 km per dag. Voor elke extra km wordt 6,25 EUR – 12,50 EUR in rekening gebracht, afhankelijk van het type auto.• :paspoort controle:Eventuele verkeersboetes worden dienovereenkomstig in rekening gebracht bij teruggave van het voertuig en wij zullen u op de hoogte stellen van alle kosten via de overheidsportalen. Papi Supercars Rental behoudt zich het recht voor om de borg te gebruiken voor verkeersboetes, schade of brandstof na inlevering van het voertuig.• :globe_with_meridianen:We raden onze klanten aan de WAZE-app te downloaden om te navigeren en boetes voor snelheidsovertredingen in de VAE te vermijden.• :accu:Breng het voertuig terug met dezelfde hoeveelheid brandstof.)

Roken

Roken in onze voertuigen is ten strengste verboden, omdat het onze voertuigen beschadigt en een veiligheidsrisico vormt tijdens het rijden. Roken in onze voertuigen kan resulteren in een toeslag van maximaal EUR 1250,-.

Verzekering Inclusief

Een inclusieve autoverzekering is een essentieel onderdeel van de autoboekingsservice van Papisuper. Het biedt klanten de zekerheid dat hun huurauto financieel beschermd is in geval van een ongeval of schade.

Voertuiggebruik

Off-road rijden, rallyrijden, racen of ‘driften’ in onze voertuigen is ten strengste verboden. naar woestijnen en tracks gaan is niet toegestaan ​​en zal resulteren in contractbreuk. Huisdieren zijn mogelijk toegestaan ​​in onze voertuigen; Er worden echter zonder uitzondering boetes voor schoonmaak en schade in rekening gebracht.

Boeking op dezelfde dag

Boek luxe exotische voertuigen op dezelfde dag en ervaar de opwinding van het besturen van een luxe auto zonder uitgebreide planning. Met een boeking op dezelfde dag kunt u een luxe voertuig boeken en binnen een paar uur aan uw reis beginnen. (Afhankelijk van beschikbaarheid)

24/7 ondersteuning en assistentie

We zijn 24/7 beschikbaar voor alle vragen en problemen waarmee u te maken kunt krijgen. Neem gerust contact met ons op als u iets nodig heeft.

Snelheidsbeperkingen

Het is de klant niet toegestaan ​​harder dan 160 km/u te rijden. Als de bestuurder deze snelheidslimiet overschrijdt, wordt hij bij de eerste poging gewaarschuwd en wordt bij
de tweede poging 500 EUR  in rekening gebracht. Bij de derde poging zullen we de auto uitschakelen, en de resterende huurperiode wordt niet gerestitueerd.

Retourbeleid

De bestuurder moet de auto in dezelfde staat terugbrengen als waarin hij deze heeft ontvangen. Als de auto vuil is of voedselresten of vlekken vertoont, zal dit resulteren in een toeslag.

Een gevarieerde selectie

Een steeds groeiende collectie luxe exclusieve voertuigen zal beschikbaar zijn voor onze klanten.